Війна
27 серпня 2015
Обстріл Мар'їнки тривав 6 годин: є поранені серед військових і мирного населення
Двоє українських військовослужбовців поранені внаслідок тривалого обстрілу терористами міста Мар'їнка, що на Донеччині.
news-image

Про це повідомив речник штабу АТО сектору "Б" Євген Силкін, передає «Єдність» з посиланням на "5 канал".

З 21:30 майже годину з напрямку Старомихайлівки (били танки бойовиків - прим. ред.) по населених пунктах Мар'їнка та Красногорівка, під час обстрілу противник застосовував артилерійські установки калібру 152 міліметра "Гіацинт". По місту Мар'їнка з напрямку Олександрівки протягом шести годин бойовики вели обстріл з мінометів калібру 82 та 120 міліметрів, протитанкових керованих ракет, озброєння бойової машини піхоти, зенітних установок та великокаліберних кулеметів. Внаслідок таких потужних та тривалих обстрілів двоє військовослужбовців ЗСУ зазнали поранень різного ступеня тяжкості, - зазначив Силкін.

Він додав, що після опівночі бойовики обстрілювали населені пункти навколо Донецького аеропорту - Опитне та Піски. Гатили терористи і по позиціях сил АТО неподалік шахти Бутівка. Використовували міномети різного калібру, великокаліберні кулемети та озброєння БМП.

Водночас, як повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області, у Красногорівці під час обстрілу поранено пенсіонера 1946 року народження - снаряд влучив просто у його город. Потерпілого доправили до місцевої лікарні.

У Мар'їнці ж у результаті влучень по житловому сектору горіло кілька будинків.

Наразі інформація про інших потерпілих і руйнування уточнюється.

 
Читайте також: Цієї ночі бойовики активно обстрілювали позиції біля Маріуполя