Суспільство
1 вересня 2015
МВС посилює охорону Києва: патрулюватимуть на бронеавтомобілях "КрАЗ Кугуар"
До патрулювання у столиці вже залучені сили з інших регіонів України: 1250 працівників ОВС та 950 військослужбовців НГУ.
news-image

Про це повідомляє «Єдність» з посиланням на прес-службу МВС Києва.

Керівництвом МВС прийнято рішення щодо посилення патрулювання центральної частини міста Києва. Зазначені заходи здійснюються з метою забезпечення безпеки мешканців міста, запобігання порушенням громадського порядку та попередження можливих провокацій, - йдеться у повідомленні прес-служби.

Крім того організовані чотири спеціальних  маршрути патрулювання з використанням бронеавтомобілів «КрАЗ Кугуар» з 8 членами екіпажу у кожній машині.

Повідомляється, що перший маршрут – від Європейської площі до Площі Слави, другий – від Європейської до Бессарабської площі,  третій – від ЦВК до Палаці Спорту (вул. Басейна). Четверта бронемашина знаходиться в резерві в центрі міста та може бути задіяна у разі необхідності.

МВС також звертається до громадян з проханням поставитися з розумінням до необхідності  посилення охорони громадського порядку та просить допомагати патрульним і повідомляти про підозрілі предмети та спроби провокацій.

Читайте також: У лікарні помер ще один боєць Нацгвардії