Київ
3 вересня 2015
У Києві одесити пограбували чоловіка на мільйон гривень
Пограбування сталося при обміні валюти.
news-image

У Солом’янському районі столиці, на вулиці Гаріна п’ятеро осіб під час операції з обміну валюти заволоділи коштами потерпілого. Про це повідомляє «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м. Києві.

Потерпілий розповів міліціонерам, що розмістив оголошення на одному із інтернет-сайтів про те, що він бажає обміняти іноземну валюту. Через деякий час йому зателефонували імовірні покупці та домовилися про зустріч.

У зазначеному місці  один із хлопців сів у авто, а інші залишилися чекати поряд на вулиці. Домовившись, чоловіки перейшли до обміну, який відбувався у салоні автомобіля. Впевнившись, що гроші дійсно є, злочинець повідомив про це своїм спільникам. Молодики підбігли до машини, розпочалася сутичка. Зловмисники відібрали у потерпілого близько одного мільйона гривень і втекли.

Оперативники відразу почали пошуки злочинців, тож невдовзі вдалося вийти на їх слід. Затримали трьох товаришів в Одесі. Усі вони – місцеві мешканці. Частину викрадених коштів вони витратили на придбання двох автомобілів.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною п’ятою статті 186 (Грабіж) КК України. Нападникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Особи двох їхніх спільників також встановлені, проводяться заходи щодо їх затримання.

Читайте також: П'яний киянин за ніч п'ять разів телефонував до міліції із повідомленнями про замінування