Світ
3 вересня 2015
Обама на Алясці піднявся на льодовик і станцював (відео)
Президент США під час візиту на Аляску знявся в телешоу про виживання в дикій природі Running Wild.
news-image

Президент США Барак Обама під час триденного візиту на Аляску знявся в телешоу про виживання в дикій природі Running Wild. Обама відправився в дикі місця Аляски разом з ведучим програми - британським експертом з виживання в екстремальних умовах Едвардом Гріллсом на прізвисько Ведмідь, передає «Єдність».
Обама і Гріллс здійснили похід по дикій місцевості, щоб дістатися до льодовика Exit Glacier, площа якого за останні два сторіччя скоротилася на два кілометри.

Зйомками в популярному телешоу про виживання в дикій природі Обама і Гріллс сподіваються привернути увагу до проблеми глобального потепління, що загрожує дикій природі Аляски.

Президент також відвідав віддалене рибальське село на Алясці. Він взяв участь в рибалці, обробив спійманого лосося і перевірив роботу коптильні, в якій готували рибу.

Пізніше він виклав фото в Instagram Білого дому. Поруч з фотографією Обама залишив підпис "bo" - це означає, що президент виклав знімок сам, а не через когось із співробітників адміністрації.

Крім того, Обама відвідав школу в місті Діллінгхем, де виконав танець народів Аляски.

Я збираюся привезти сюди Мішель (Обаму) і дівчаток (Сашу і Малію). А поки ми зможемо насолодитись рибою, яку ви нам подарували. Я вже спробував рибу на ланч. Це було дійсно добре, - додав він.