Шоу-біз та культура
6 вересня 2015
Інсайдери: королева Єлизавета II любить серіал "Абатство Даунтон" і шоу X Factor
Джерела повідомляють, що королева - велика шанувальниця серіалу.
news-image

Тепер відомо, що не тільки прості люди часто воліють проводити вечори з чашкою чаю біля екранів телевізора, передає «Єдність».

Навіть Єлизавета II любить провести час за переглядом улюбленого серіалу. Один із працівників Букінгемського палацу розповів, що королева - прихильниця серіалу "Абатство Даунтон". Її Величність не тільки спостерігає за розвитком сюжету, але й зауважує всі історичні неточності, які допускаються під час зйомок.

Королева любить дивитися "Абатство Даунтон" і завжди помічає неточності, які допустила знімальна група. Наприклад, в одній із серій на молодому британському офіцера були неправильні медалі. Ці медалі з'явилися після Другої світової війни, а за сюжетом офіцер носить їх після Першої світової війни, - розповідає джерело з Букінгемського палацу.
Королева також зауважила, що в одному з епізодів на фортепіано виконувалася пісня, написана через шість років після того року, в якому відбувається дія. А в одній із серій була показана пластикова пляшка, яких у той час ще не було, - продовжує інсайдер.

Єлизавета II - не єдиний член королівської сім'ї, хто любить "Абатство Даунтон". Серіал також дивляться принц Вільям, герцогиня Кембриджська Кетрін. А герцогиня Корнуольська Камілла і зовсім не пропускає жодної серії.

За словами джерела, близького до монархів, Єлизавета II також любить серіали "Старі вояки" (Dad's Army), "Бабине літо" (Last of the Summer Wine) та шоу X Factor.