Економіка та бізнес
9 вересня 2015
У "Roshen" змінилося керівництво
Київський виробник кондитерських виробів ПАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен" опублікував інформацію про зміну керівництва.
news-image

Згідно з інформацією компанії, її наглядова рада прийняла рішення звільнити Олексія Городничева, який виконував обов'язки генерального директора протягом останніх чотирьох місяців, передає «Єдність»

Причина такого рішення - заява про звільнення за власним бажанням. Про це повідомляється на порталі StockWorld.

Разом з тим наглядова рада призначила на пост генерального директора київської фабрики "Рошен" Сергія Гуськова. Повідомляється, що раніше пан Гуськов був керівником проектів в компанії "Данон Україна".

Нагадаємо, що на цьому тижні це вже друге кадрова зміна в корпорації "Рошен". З посади голови наглядової ради ПАТ "Вінницька кондитерська фабрика" (ВКФ) була звільнена Тетяна Мартинович. На її посаду призначений Антон Яковенко.

Roshen об'єднує ряд кондитерських фабрик в Україні, а також Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина). Концерн виробляє до 200 видів кондитерських виробів, загальний обсяг виробництва продукції досягає 410 тис. тонн на рік.

Нагадаємо, Петро Порошенко після вступу на посаду президента України заявляв про намір продати свої активи.

Читайте також: На Оболоні хулігани обстріляли магазин Roshen