Україна
10 вересня 2015
Огляд найважливішого, що трапилось за день
Головні події дня:аварія за участю патрульного, заяви Пургіна та затримання бійця "Торнадо".
news-image

Вночі у Києві розбився патрульний поліцейський.

Поліцейський їхав на виклик та вилетів з дороги.

За попередніми даними, водій Тойоти перевищив безпечну для даної ділянки швидкість, автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і врізався у високий бордюр. Зупинився підбитий "японець" метрах у 30 від місця контакту з бордюром.

 

У Кличка з’явиться новий заступник.

Мер Києва запропонував обійняти посаду свого заступника директору Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА Олександру Спасибку.

Так, дійсно, мер Києва Віталій Кличко запропонував мені обійняти посаду його заступника, оскільки Павло Рябікін звільняється за сімейними обставинами. Я погодився, не вагаючись, тому що вже майже рік працюю у команді мера і мені подобається працювати з Віталієм Володимировичем, - повідомив директор Департаменту.

 

Пургін вийшов з підвалу "ДНР" та одразу почав "мочити" Пушиліна.

Вже екс-"голова" "Народної Ради" фейкової республіки, який чотири дні пробув у катівнях "Міністерства держбезпеки", розповів свою версію перевороту.

Пушилін у нас у восьми іпостасях: він і гуманітарними місіями в ручному режимі командує, і тепер голова "Народної ради", і голова виконкому "Донецька республіка", і представник "ДНР" на мінських переговорах, і футболом займається... всього не перерахуєш, залишилися коксохім і сільське господарство, є ще куди рости. Я не буду перешкоджати цій діяльності", - запевнив Пургін.

 

Військова прокуратура затримала бійця "Торнадо", який близько двох місяців переховувався.

За інформацією, один із самих небезпечних, на думку військової прокуратури, бійців переховувався від слідства близько двох місяців.

Ляшук, більш відомий за позивним "Моджахед" був затриманий на Обухівській трасі під Києвом. Саме цього бійця підозрюють у скоєні особливо тяжких злочинів. 


Клінтон вважає, що в Путіна є одна приваблива риса.

Політик пожартувала, що є декілька рис російського президента, які їй імпонують. 

"У Путіна не багато якостей, якими я захоплююся, однак те, що він може встати і сказати: "Я буду вашим наступним президентом", має свою привабливість", - зазначила Клінтон.

 

Саакашвілі призначив 26 нових керівників районних адміністрацій.

Більшість новопризначених керівників не мають досвіду роботи держслужбовцями.

"З майже 7000 кандидатів, в результаті безпрецедентно-відкритого конкурсу, відібрали 26, в основному дуже молодих людей без попереднього досвіду на державній службі.",- повідомив губернатор.