Україна
12 вересня 2015
Огляд найважливішого, що трапилось за день
Головні події дня: Порошенко зустрівся с Елтоном Джоном, Корбан і Філатов йдуть на місцеві вибори, Нуланд окреслила витрати на українську армію.
news-image

Елтон Джон зустрівся з Президентом.

Петро Порошенко вручив світовій музичній зірці символічні футболки.

Президент після зустрічі зробив співаку символічний подарунок, яким Джон був вражений. Адже його небайдужа позиція стосовно прав людини є відомою на весь світ. 

"Футболки з портретами Олега Сенцова, Олександра Кольченка та Надії Савченко - Елтону Джону", - написав Порошенко на своїй сторінці в Facebook в суботу, 12 вересня.

 

Корбан і Філатов боротимуться за мерські посади.

Нардепа і бізнесмена приваблюють Київ та Дніпропетровськ.

12 вересня у Києві відбувся з'їзд партії "Укроп", на якому українське об'єднання патріотів оголосило всіх своїх кандидатів на місцевих виборах. У мери Дніпропетровська однопартійці висунули нардепа Бориса Філатова, який народився і живе у місті на Дніпрі.

Мером Києва представники партії "Укроп" бачать Генадія Корбана, адже саме його вони висунули у кандидати на цю посаду. Голова політради партії та екс-заступник губернатора Дніпропетровської області вважає, що "Києву потрібен хороший кризовий менеджер".

 

"Витрати на українську армію складають майже 250 мільйонів", - Нуланд.

Уповноважена державного департаменту США розповіла про витрати країни на Україну.
Політик пояснила, що кошти витрачалися на тренування та спорядження українських військових, передає «Єдність». Вона зазначила, що наразі США продовжує спостерігати за Україною та дослухатися до потреб. Вікторія Нуланд зауважила:

"Ми будемо продовжувати бути пильними до потреб України."


Приходько приєдналася до команди Радикальної партії.

Відома українська співачка буде співпрацювати з Олегом Ляшко.

За її словами, вона зробила рішучий крок. 

"Я - корінна киянка. Я обожнюю своє рідне місто, і я хочу зробити його краще! Я не економіст, не фінансист і не антикризовий менеджер. Я - людина мистецтва, людина культури.",- наголосила Приходько.


Дружина Президента розповіла звідки у неї дорогі аксесуари.

Марина Порошенко прокоментувала ситуацію із дорогою сумкою.

Жінка розповіла, що сумку їй подарував чоловік. Нагадаємо, що нещодавно журналісти помітили у дружини Порошенка сумку за 20 тисяч доларів. Марина Порошенко вирішила цю ситуацію прокоментувати та розповіла, що сумку отримала у подарунок на 30-ту річницю подружнього життя.