Війна
14 вересня 2015
У зоні АТО загинуло 2 військових, один зник безвісти - Лисенко
За минулу добу в результаті бойових дій на сході України загинули двоє українських військових, двоє отримали поранення і ще один зник безвісти.
news-image

Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, передає «Єдність» з посиланням на ЛІГАБізнесІнформ.

На луганському напрямку противник двічі відкривав вогонь з гранатометів - це сталося біля міста Щастя і селища Сокольники на північний захід від окупованого Слов'яносербська, - сказав він.

На донецькому напрямку на Світлодарській дузі вчора було неспокійно. Біля передових позицій сил АТО в районі селища Луганське близько 1:00 13 вересня відбулася перестрілка між бойовиками й українськими військовими.

Увечері в районі Лозового та Луганського було зафіксовано ще кілька збройних провокацій. Також бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї біля селища Зайцеве на північ від Горлівки.

Південніше - у Дзержинську, біля Ясинуватої й Авдіївки, а також поблизу донецького аеропорту, вчора було спокійно. У Мар'їнці по передовим українським позиціям вчора працював ворожий снайпер.

На маріупольському напрямку зберігається спокій. У той же час, розвідники виявили та знешкодили вороже мінне поле, яке знаходилося в районі села Гнутове.

Читайте також: Російські терористи хотіли підірвати автобус з мирними жителями під Маріуполем