Суспільство
14 вересня 2015
Кримінальну справу про образу сестри Водянової припинено за примиренням сторін
Інцидент стався в нижегородському кафе, коли його працівник вимагав, щоб дівчина з обмеженими можливостями покинула заклад.
news-image

Кримінальну справу за фактом образи сестри моделі Наталії Водянової в нижегородському кафе припинено за примиренням сторін, повідомили в Автозаводському районному суді, передає «Єдність» із посиланням на ТАСС.

Сьогодні відбулося попереднє слухання у кримінальній справі відносно Ахмеда Байрамова, обвинуваченого в приниженні людської гідності (образі дівчини-інваліда - прим. ред.). За підсумками попереднього слухання кримінальну справу було припинено у зв'язку з примиренням сторін, - сказали в суді.

Нагадаємо, інцидент з сестрою Наталії Водянової в нижегородському кафе "Фламінго" стався 11 серпня.
За версією слідства, працівник кафе - Ахмед Байрамов, побачивши, що в кафе зайшла дівчина з обмеженими можливостями з супроводжуючою її жінкою, переживаючи за імідж закладу, підійшов до жінок з вимогою покинути кафе.
Він погрожував застосувати насильство, якщо ті не покинуть заклад і ображав жінок.

СК Росії порушив кримінальну справу за фактом приниження людської гідності.

У рамках розслідування кримінальної справи Ахмед Байрамов був затриманий. Затримання було обумовлено тим, що підозрюваний не з'являвся за викликами слідчого для проведення слідчих дій.
Пізніше суд Автозаводського району Нижнього Новгорода звільнив з-під варти затриманого, оскільки порахував, що він не зможе чинити тиск на слідство і сховатися від нього.

Читайте також: Справа щодо інциденту в кафе з сестрою-інвалідом Наталії Водянової направлена до суду