Шоу-біз та культура
14 вересня 2015
"Я не очікувала стільки негативу, образ та прокльонів на свою адресу", - Приходько
Співачка висловилась щодо критики на її вступ до Радикальної партії.
news-image

Відома українська співачка Анастасія Приходько на своїй сторінці в мережі Facebook різко висловилась стосовно критики на свою адресу. Її прихильники активно коментують її рішення вступити до Радикальної партії Олега Ляшка, повідомляє «Єдність».

Співачка у своєму дописі зазначила, що за добу отримала стільки негативних відгуків, як ніколи раніше. Втім, Приходько вирішила пояснити своїм прихильникам, чому зробила саме такий вибір. Вона відмітила, що її симпатії на боці РП, бо вони не голосували за "особливий статус Донбасу". Музична діва зізналася, що суттєвим аргументом для неї є те, що до лав партії входить Юрій Шухевич, син славнозвісного головнокомандувача УПА Романа Шухевича.

"Через те, що я є публічною особою, я розумію, що будь-який мій вибір викликав би суспільний резонанс. Радикальна партія, Самопоміч, Батькивщина, Укроп... Завжди знайшлися би ті, хто виступив гаряче проти",- резюмувала Приходько.

Співачка зазначила, що бажає щось зробити для країни і свого міста, тому й пішла в політику.

Однак, стосовно політичних успіхів своєї теперішньої колеги по партії, теж відомої української співачки Злати Огневич,  в одному з інтерв'ю  Анастасія Приходько свого часу висловлювалась доволі критично.

"Я не бачила Злату Огневич на трибуні і поки не хочу. Не думаю, що ми щось хороше почуємо. Мені достатньо одного смішного відео з Таїсією Повалій на з'їзді Партії регіонів. Не хочу, щоб про мене теж так говорили. Кожен повинен бути на своєму місці", - сказала співачка.