Київ
15 вересня 2015
Кличко запустив двосторонній рух по вулиці Бальзака
Зміна дорожнього руху на вулиці Оноре де Бальзака з одностороннього на двосторонній дозволить мешканцям Троєщини швидше і зручніше виїхати на проспект Генерала Ватутіна у бік Петрівки.
news-image

Як повідомляє «Єдність», мер Києва запевнив, що й надалі буде робити все, щоб зробити пересування киян і гостей столиці у місті більш комфортним.

Люди, які тут мешкають, кажуть мені, що для них запуск двостороннього руху на вулиці Оноре де Бальзака дуже важливий. Адже багато років тут або порушували правила дорожнього руху, або їм доводилось довго об’їжджати. Наше ключове завдання, зокрема і кожного очільника району, щоб життя людей у районі було комфортним. І ми рухаємося в цьому напрямку", - зазначив Віталій Кличко.

 

До сьогодні дорожня розв’язка мала один виїзд з вулиці Оноре де Бальзака і односторонній рух у бік масиву з проспекту Генерала Ватутіна.

Але для поліпшення ситуації місцева влада провела перший етап реконструкції з організацією двостороннього руху.

За словами Кличка, після запуску другої черги будівництва, буде відкрито виїзд для мешканців цього мікрорайону в напрямку Райдужного масиву, а також виїзд на Петрівку.

Читайте також: Після перевірки столичної влади в медзакладах Києва звільнили двох головних лікарів