Київ
18 вересня 2015
На вихідних проспект Перемоги на Шулявці буде перекритий (схема об'їзду)
Протягом 19 та 20 вересня (субота та неділя) буде повністю перекритий рух проспектом Перемоги біля Шулявського шляхопроводу (у напрямку площі Перемоги).
news-image

Рішення сьогодні було прийнято Постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє «Єдність» з посиланням на сайт КМДА.

Це пов’язано із виходом з ладу та необхідністю заміни газових засувок.

Крім того, з 16:00 18 вересня до 18:00 20 вересня будуть відключені тролейбусні лінії від електроживлення (маршрут №5 і №7). Також заплановане припинення подачі газу підприємствам і організаціям, які попадають у зону проведення аварійних робіт.

Враховуючи, що існує потенційна загроза виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, ми ставимо вимогу до усіх профільних служб вжити заходів, аби уникнути подальшого розвитку аварійної ситуації. Ми мобілізували всі ресурси і, сподіваюся, до вечора неділі, 20 вересня, завершимо всі відновлювальні роботи, – зазначив Петро Пантелеєв та перепросив киян за тимчасові незручності.

На час проведення робіт буде забезпечено цілодобове чергування представників інженерних служб біля газових колодязів на просп. Перемоги, а також цілодобове чергування пожежного автомобіля та взводу «Київської служби порятунку».

Наразі розробляється тимчасова схема руху, встановлюються необхідні дорожні знаки та знаки маршрутного орієнтування на ділянці від вул. Гарматної до вул. Янгеля.

Схема об’їзду ділянки додається. 

Читайте також: Кличко першим проїхався новозбудованим веломаршрутом "Троєщина - Європейська площа" (фото)