Резонанс
21 вересня 2015
Мосійчук вимагає особистої зустрічі з генеральним прокурором Шокіним
Нардеп планує припинити голодування лише після зустрічі з Шокіним.
news-image

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, заарештований судом до 15 листопада, вимагає особистої зустрічі з генеральним прокурором Віктором Шокіним. Про це він заявив сьогодні під час допиту в ізоляторі СБУ, повідомила його адвокат Оксана Мельник в ефірі телеканалу «112», передає «Єдність».

Допит відбувався в ізоляторі СБУ. Я була присутня. Його допитували в якості підозрюваної особи, але Ігор Мосійчук висунув вимогу як народний депутат, що він хоче особисто побачитись з генеральним прокурором і вже після цього він буде давати будь-які пояснення щодо тієї підозри, яка йому висувається, - розповіла Мельник.

Вона також зазначила, що стороні захисту ще не вдалось ознайомитись з матеріалами усіх справ по Мосійчуку. Мельник також розповіла, що Мосійчук на сьогодні лише п’є воду і планує припинити голодування лише після зустрічі з Шокіним.

Виглядає він непогано. Голодування він продовжує, про що також повідомив слідчому. Голодування він припинить лише після того, як матиме зустріч з генпрокурором. Наразі він вживає тільки воду. Стан його здоров’я більш-менш нормальний. Якщо стане гірше, то медична частина, яка є в ізоляторі, надаватиме йому медичну допомогу, - сказала вона.

Адвокат також зазначила, що будь-яких відхилень у стані його здоров’я вона не побачила.

Він також сам підтвердив, що почуває себе нормально, - сказала вона.
Читайте також: Порошенко хоче вбити Мосійчука в тюрмі - Ляшко