Події
23 вересня 2015
Під час штурму міськради Харкова поранено міліціонера
Невідомі побили міліціонера і розірвали на ньому форму.
news-image

Під час штурму Харківської міськради невідомі побили міліціонера і розірвали на ньому форму, зараз правоохоронець госпіталізований, повідомляє 112.ua, передає  «Єдність».

Зараз у Харківської міськради все спокійно. Люди в балаклавах намагалися прорватись всередину міськради, проте правоохоронці не дали їм цього зробити. Внаслідок скоєних кількох коротких бійок, спровокованих ними, постраждав співробітник міліції. Його побили, і на ньому розірвали форму. Зараз міліціонер госпіталізований, - йдеться в повідомленні.

У міліції також зараз намагаються з'ясувати, навіщо активісти в балаклавах заходили в приймальню мера Харкова Геннадія Кернеса.

Кілька людей в балаклавах і без них - 10 чи, може, 15 осіб - пройшли разом з представниками держустанови в приміщення. Деякий час побули там. Представники міліції разом з бійцями Східного корпусу вивели їх з приміщення міськради. На цьому етапі ситуація була локалізована, - повідомили у МВС.

На цей час міліція здійснює охорону громадського правопорядку біля міськради.

Адміністративна будівля працює в штатному режимі. Ситуація знаходиться під контролем правоохоронців.

Міліція порушила дві кримінальні справи за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) та ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцю).

Як раніше повідомлялося, сьогодні близько 200 чоловіків у камуфляжі і балаклавах, які пікетували будинок екс-губернатора Харківської області Михайла Добкіна, штурмували Харківську міськраду.

Читайте також: Активісти, що пікетували будинок Добкіна, увірвалися в будівлю Харківської міськради, відбулися сутички з міліцією (фото)