Події
23 вересня 2015
"Міністр" "Слива" відмінив дотації на шахтах окупованої Луганщини (ВІДЕО)
Керівництво терористичної "Луганської народної республіки" вирішило відмовитися від української практики дотування вугільної промисловості, поставивши місцевих шахтарів перед фактом: скільки вугілля добудете - стільки й будете мати зарплати.
news-image

Як повідомляє «Єдність», про це свідчить відео зустрічі одного з "чиновників" організації бойовиків з керівництвом та шахтарями однієї шахти, яка розташована у Красному Лучі.

"Замміністра палива, енергетики та вугільної промисловості "ЛНР" з позивним "Слива" повідомив усім присутнім, що його "структура" "вирішила все "питання" по реалізації вже видобутого вугілля цією шахтою".

Ви будете отримувати заробітну плату тільки за вугілля. І якщо вугільники при Радянському Союзі, Україна дотувалися з державного бюджету, то на сьогоднішній день вугільники з держбюджету України не дотуються. І в державному бюджеті "ЛНР" дотацій на вугільну промисловість немає", - повідомив бойовик шахтарям. Тобто, що ми з вами добудемо, продамо - те й буде наша заробітна плата. Якщо ви думаєте, що буде все, вчасно, в строк і з власного бюджету "ЛНР", то ви глибоко помиляєтеся". 

Читайте також: У "ЛНР" російський командир кинув бойовиків на гроші