Київ
24 вересня 2015
20-річна киянка знайомилася у розважальних закладах із чоловіками з метою подальшого пограбування
Дівчина «випадково» знайомилася із чоловіками, а її спільники грабували кавалерів.
news-image

Як повідомили у прес-службу ГУМВС України в м.Києві, молода панянка виманила обрану жертву з розважального закладу у малолюдне місце, а її спільники побили  потерпілого та відібрали у нього цінні речі, передає  «Єдність».

20-річна киянка та її 35-річні приятелі ретельно готувалися до скоєння злочину. Їхньою жертвою став 25-річний відвідувач розважального закладу. Дівчина «випадково» познайомилася із хлопцем, а відтак весь вечір провела у його товаристві. А коли затримана запропонувала потерпілому вийти на вулицю, той радо погодився, - йдеться в повідомленні прес-служби.

До пари відразу підійшло двоє чоловіків. Один вдарив хлопця пляшкою по голові. Коли заявник прийшов до тями, виявив відсутність каблучки, грошей та дорогого мобільного телефону. Він покликав на допомогу. Молоді люди, які проходили повз, викликали «швидку» і правоохоронців.

Дільничний інспектор Дніпровського районного управління старший лейтенант міліції Сергій Онікієнко затримав злочинну трійцю за годину після скоєння злочину. Відпрацьовуючи прилеглу територію, в одному із кафе за столиком міліціонер помітив компанію  -  жінку та двох чоловіків. Панянка підпадала під опис зловмисниці. У присутності понятих із кишені одного із затриманих вилучили перстень потерпілого. Прикрасу та мобільний телефон, який злодії встигли продати, повернули заявникові.

Наразі розпочато кримінальне провадження за статтею 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Відносно затриманих обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Читайте також: В Одеському парку молодики забили чоловіка до смерті