Світ
24 вересня 2015
Росія в односторонньому порядку може розпочати бомбардування "Ісламської держави"
Путін може розпочати бомбардування "Ісламської держави" без узгодження з США, якщо ті відмовляться координувати дії проти ІДІЛ з Росією, Іраном і сирійською армією
news-image

Як передає «Єдність», про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела.

На такий крок Росія може піти в тому випадку, якщо США відмовляться координувати дії проти ІДІЛ з Росією, Іраном і сирійською армією.

Росія сподівається, що здоровий глузд візьме гору і Обама візьме простягнуту Путіним руку. Але Путін буде діяти в будь-якому випадку, навіть якщо цього не станеться", - заявила керівник Центру Азії та Близького Сходу Російського інституту стратегічних досліджень Олена Супонина.

Також повідомляється, що США готові координувати удари, щоб уникнути ворожих інцидентів з російськими літаками, проте поки у Вашингтоні не почули конкретних пропозицій з Москви.

Раніше повідомлялося, що у США є інформація про те, що російські дрони почали розвідувальні польоти над територією Сирії. Кількість безпілотників, які беруть участь в операціях, джерело назвати не зміг. Офіційні особи в Пентагоні відмовилися коментувати цю інформацію.

Читайте також: В Одеському парку молодики забили чоловіка до смерті