Політика
29 вересня 2015
Кмітливі кандидати у депутати у Хмельницькому влаштували змагання з повітряними кульками
Численні подарунки та розваги вони не вважають підкупом виборців.
news-image

Кандидати у депутати місцевої ради у Хмельницькому не припиняють вражати виборців креативом. 26 і 27 вересня, на день народження міста, подарунків містянам було дуже багато й від різних політсил, повідомляє «Єдність».

Активістами Громадянської позиції ОПОРА були помічені за роздаванням різноманітних подарунків партія «За конкретні справи", "Поруч", а "Аграрна партія" разом із агітаційним матеріалом дарувала хмельниччанам помічені партійною символікою яблука, а також влаштувала видовищний автопробіг.

Курйозний випадок вийшов на одному з дитячих свят, організованих партією "Самопоміч". На захід завітали представники БПП "Солідарність" та роздали кульки зі своєю партійною символікою. Але організатори свята не розгубились і влаштували конкурс, в якому треба було луснути білу кульку, натомість отримавши зелену з прізвищем вже зовсім іншого кандидата. 

На питання активістів, чи не вважають депутати від "Самопомочі" дитячі свята підкупом виборців, Валентин Гакала та Віталій Худецькій відповіли, що підкупом можуть стати нові двері до під'їзду чи полагоджений фонтан, а дитяче свято не порушує чинне законодавство.