Політика
1 жовтня 2015
Саакашвілі в робочий час агітує за одеситів
Голову Одеської ОДА Саакашвілі помітили за агітацією на користь кандидата в мери у розпал робочого дня.
news-image

Днями голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі та один з його радників Саша Боровик провели зустріч з місцевим населенням, передає «Єдність».

На зустрічі також були присутні піаніст Олексій Ботвінов, актор Олег Філімонов, артист і громадський активіст Яків Гопп.

Все б нічого, якби очільник області не почав під час розмови проводити агітацію за Боровика, який зареєстрований кандидатом на міського голову Одеси.

Саакашвілі висловив підтримку Саші Боровику, відзначивши його здібності як менеджера. На питання присутніх, чому голова ОДА фактично бере участь в агітації в робочий час, Саакашвілі відповів, в даний момент ( після 12-ої години дня) він не на роботі, оскільки напередодні працював до 4 ранку, тож, певне, пан Михайло взяв собі відгул за перенавантаження.

Пізніше кандидат в мери Одеси Саша Боровик зазначив, що не вважає, що ця акція має ознаки застосування адміністративного ресурсу, оскільки зустріч відбувалася, за його словами, «під час обідньої перерви».

Нагадуємо, що, згідно з п. 3. ч. 1 статті 60 Закону України «Про місцеві вибори», участь у передвиборній агітації забороняється посадовим і службовим особам органів державної влади та місцевого самоврядування в робочий час.