Київ
2 жовтня 2015
У столиці поблизу залізничного вокзалу чоловік намагався зґвалтувати пенсіонерку
30-річний киянин, почувши крики, поспішив на допомогу. У результаті нападника передали поліції.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві, подія сталася близько 5-ї години ранку поблизу залізничного вокзалу столиці, передає  «Єдність».

75-річна жінка прямувала на приміський потяг, коли до неї підійшов невідомий. Чоловік схопив її за шию та потягнув за кіоски.

Аби пенсіонерка не кричала та не пручалася, незнайомець застосував до неї фізичну силу. Жінка почала кричати. Її прохання про допомогу почув киянин, який проходив неподалік. 30-річний чоловік підбіг до кривдника та відтягнув його від старенької. У цей час поруч проїжджав наряд патрульної служби поліції, яким рятівник і передав затриманого. Потерпілу доставили у лікарню, - повідомили у відомстві.

Затриманим виявися неодноразово засуджений за майнові злочини чоловік, 1981 року народження. Правопорушник знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Підозрюваному суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі проводиться досудове розслідування. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 152 (Замах на зґвалтування) КК України. За вчинення правопорушення передбачено до п’яти років ув'язнення.

Читайте також: Екс-директору Львівського бронетанкового заводу інкримінують розкрадання 2 мільйонів гривень - МВС