"Нова хвиля-2015": серед відомих гостей було помічено українку Ані Лорак та прем'єра Медведєва (фото)
Цьогоріч фестиваль пройшов не в Юрмалі (Литва), а в російському Сочі.
news-image

Урочисте відкриття заходу відбулося 3 жовтня на чорноморському узбережжі в концертному залі New Wave Hall, передає «Єдність».

На заході за традицією з'явилися ветерани шоу-бізнесу та постійні учасники "хвилі" - Алла Пугачова, Філіп Кіркоров, Валерія, Костянтин Меладзе, Лайма Вайкуле та багато інших.

Але, мабуть, найбільше увагу до себе привернув прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, який виступив перед публікою з промовою:

Привіт, Сочі! Привіт, "Нова хвиля"! Знаєте, тут в Сочі було все - ми це з вами любимо і цінуємо. Я маю на увазі блискучу Олімпіаду, прекрасні форуми, концерти, Формула-1, яка буде зовсім скоро. Не було "Нової хвилі", а тепер вона у нас! Я впевнений, що "Нова хвиля" буде збирати величезну кількість шанувальників, глядачів, конкурсантів.

Саме в день відкриття вперше з'являються і головні герої "Нової Хвилі" - конкурсанти. 15 виконавців з 12 країн - Росії, Вірменії, Білорусії, Болгарії, Греції, Індонезії, Італії, Казахстану, Латвії, України, Хорватії, Швейцарії.

Нашу країну представлятимуть Вадим Олійник та гурт "The Pringlez".

Звичайно ж, глядачі церемонії змогли не тільки познайомитися з артистами, які боротимуться за перемогу в конкурсі, а й насолодитися виступами Поліни Гагаріної, Діми Білана, Наталії Подільської та інших популярних музикантів.

Нагадаємо, 14-й Міжнародний конкурс молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля" пройде з 2 по 11 жовтня.

Конкурсні дні - 3, 4 і 10 жовтня, в інші - творчі вечори та гала- концерти.