Суспільство
6 жовтня 2015
Вінничанин знайшов у своєму колодязі нафту
Зараз експерти джерело опечатали.
news-image

Вінничанин Володимир Максимчук виявив у своєму колодязі, яким користувався багато років, нафтопродукти. Чоловік негайно звернувся до співробітників Санепідемстанції, повідомляє «Єдність».

Володимир Максимчук, за його словами, намагався підпалити воду з різким смородом нафти, і вона спалахнула наче сірник, ледь його самого не покалічило. Санепідемстанція опечатала колодязь чоловіка та ще чотири сусідських. Люди подейкують, що псує їм питну воду місцевий оліяжиркомбінат. Керівництво підприємства не поспішає з коментарями, повідомляючи, що результати експертизи відсутні.

"Нам ще не надходили висновки...", – сказала Галина Червінська, начальник відділу капітальних інвестицій Вінницького оліяжиркомбінату.

Санепідеміологи зазначають, що у колодязі Володимира Максимчука справді є залишки нафтопродуктів. Сусідські джерела подібним не грішать, але перевищений рівень нітратів мають. Не спускають з рахунків спеціалісти й дрібну помсту, у результаті якої міг виявитись забрудненим колодязь.

"Можливо, це якісь суперечки сусідів. Таке теж буває. Це, можливо, якась шкода. Безперечно, це має з'ясувати міліція", – зазначила Людмила Крутікова, начальник санітарно-гігієнічного відділу держсанепідслужби у Вінницькій області.

В Санепідемстанції повідомили, що результати експертизи будуть передані у правоохоронні органи, які далі проводитимуть слідчі дії.