Київ
7 жовтня 2015
Імітуючи жіночий голос, киянин "замінував" столичний паб
За телефонний жарт зловмисникові загрожує до шести років ув’язнення.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м.Києві, до міліції надійшло повідомлення від адміністратора пивбару, що розташований у Шевченківському районі столиці, передає  «Єдність».

Заявниця розповіла: жіночий голос повідомив, що заклад заміновано, після чого панянка довго сміялася, а потім поклала слухавку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві, спеціалісти-вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України в місті Києві, кінологи та працівники ДСНС. Правоохоронці евакуювали відвідувачів та персонал закладу.

У ході обстеження самого приміщення пивбару та прилеглої території підозрілих предметів не виявлено.

Столичні правоохоронці встановили особу, що здійснила анонімний дзвінок. Ним виявився 34-річний місцевий мешканець. Чоловік пожартував: імітуючи жіночий голос, він подзвонив зі свого мобільного до бару і повідомив про закладення вибухівки.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Зловмисникові загрожує до шести років позбавлення волі.

Читайте також: Вночі на Оболоні поліцейський патруль затримав хуліганів, які влаштували бійку із перехожими