Суспільство
7 жовтня 2015
Пєсков розповів, де Путін відсвяткує свій день народження
За словами прес-секретаря, президента Росії вже встигли привітати глави Азербайджану та Вірменії.
news-image

Президент Росії Володимир Путін відзначить свій 63-й день народження в компанії близьких друзів і партнерів по хокейній команді. Про це журналістам розповів прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, передає  «Єдність».

Вони, напевно, так скромно з хокеїстами відзначать після матчу, - сказав представник Кремля, відповідаючи на запитання, як Путін планує відзначати день народження.
Разом з тим, що буде ввечері, я не знаю. Це вже особистий простір. Там, напевно, рідні та близькі будуть, і друзі, - зазначив Пєсков.

Раніше прес-секретар російського президента повідомляв, що у свій день народження Путін буде грати в хокей вже традиційно зі своїми старими знайомими: зі хокеїстами-ветеранами і учасниками Нічної хокейної ліги, яка починає сезон. Пєсков уточнив, що в матчі Нічної хокейної ліги візьмуть участь "легенди хокею" і безпосередні учасники команди, які приїжджають у Сочі з усієї країни.

Це буде якась збірна команда з самих різних регіонів Росії, - пояснив він.

За словами представника Кремля, Путіна вже встигли привітати глави Азербайджану та Вірменії.

У нього були телефонні розмови. Його привітав президент Азербайджану Алієв, його привітав президент Вірменії Саргсян. Це з ким він говорив по телефону, - розповів Пєсков.

Паралельно президентська адміністрація отримує вітальні послання і телеграми.

Я не зможу перерахувати всіх глав держав і урядів зарубіжних держав. Якісь ще протягом дня можуть бути телефонні розмови, - додав прес-секретар.