Події
8 жовтня 2015
Єгора Соболєва знову викликали до Генпрокуратури
Народного депутата з фракції "Самопоміч" Єгора Соболєва викликали до Генеральної прокуратури України для дачі свідчень у справі про розгін Євромайдана в ніч з 30 листопада на 1 грудня 2013 року.
news-image

Про це повідомляє «Єдність».

... Мене знову кличуть свідчити в Генпрокуратуру. Повідомили, що мова йде про розгін студентського Майдану в ніч з 30 листопада на 1 грудня 2013 року не минуло й 23 місяця , - написав Соболєв на своїй сторінці в Фейсбук в четвер вранці.

Парламентарій повідомив, що розповість слідству "все, що пам'ятає", у той же час він закликав депутатів з "Блоку Петра Порошенка", "Народного фронту" та "Батьківщини" поставити підписи за висловлення недовіри генеральному прокурору Віктору Шокіну і "забезпечити країні справжню роботу ключового органу слідства і звинувачення ".

"Ще під час вигнання Віталія Яреми (колишній генеральний прокурор України - прим. ред.) ми зареєстрували законопроект про перехід до обрання нового генпрокурора за конкурсом. Для голосування за вигнання Віктора Шокіна потрібно ще 34 підписи, - відзначив Соболєв, додавши, що збір підписів триває.
Читайте також: Нардепа Єгора Соболєва викликали до Генпрокуратури