У композитора Ігоря Ніколаєва народилася донька
Співак став татом вже вдруге.
news-image

Дружина Ігоря Ніколаєва - Юлія Проскурякова - 8 жовтня вранці народила відомому композитору і співаку доньку. Про це вона повідомила у своєму Твіттері, передає «Єдність».

"Сьогодні в 7:34 у нас народилася дівчинка Вероніка, 2695гр і 49 см. Ласкаво просимо, донечко!", - зробила допис у соцмережі Проскурякова.

Як відомо, у 55-річного Ніколаєва вже є доросла донька. Втім спільну з молодшою на 22 роки Юлію Проскуряковою дитину композитор називає довгоочікуваною. Пара разом вже 10 років, з них 5 - у законному шлюбі. Вони вже давно планували народження спільної дитини, тому бажану вагітність довго не афішували.

Для маленької спадкоємиці заздалегідь вибрали ім'я Вероніка: воно дуже подобається батькові, а однойменна композиція ВІА «Пісняри» - одна з його улюблених.

Поки Юлія готувалася до пологів, Ігор Ніколаєв провів тиждень в Сочі, на фестивалі «Нова хвиля», де він був членом журі і брав участь у концерті зірок. Свій виступ композитор присвятив дружині, а Юлія з'явилася поруч з ним на сцені на величезному екрані.