Події
9 жовтня 2015
Данила Корчинського затримала патрульна поліція (фото)
Син народного депутата їздить Києвом на авто, що перебуває у розшуку.
news-image

Сина відомого націоналіста Дмитра Корчинського патрульна поліція затримала у Києві на автомобілі, який знаходиться у розшуку. Про це у своєму Facebook повідомила журналіст Ліда Панків, передає «Єдність».

За інформацією, Данило Корчинський був зупинений патрулем поліції №105, але не зміг показати документи на автомобіль, бо вони були відсутні. Їхав чоловік на чорному Dodge з чорними номерами, які мали за документами висіти на автомобілі Газель, яка здійснює поїздки в зону АТО.

На місце пригоди оперативно приїхали мати затриманого, народний депутат Оксана Корчинська та  заступник комбата батальйону МВС "Свята Марія". Вони пояснили, що номери на машини, що їздять у зону АТО, переплутуються, тому таке непорозуміння й сталося. Втім патрульну поліцію таке пояснення не влаштувало, і авто було вилучено. Подальша доля відомого нащадка, що перебував за кермом авто без документів, поки невідома.  Але журналіст висуває гіпотезу, що Києвом очевидно їздять немало таких автомобілів батальйону МВС, на яких немає відповідних документів й постійних номерів.