Вдові Стіва Джобса не сподобався фільм про її чоловіка
Режисери заявляють, що це біографічна стрічка.
news-image

Продюсер Скотт Рудін заявив, що вдова співзасновника Apple Стіва Джобса кілька разів намагалася зупинити зйомки нової біографічної стрічки про свого померлого чоловіка, передає «Єдність». Стрічка має назву «Стів Джобс», режисером її став Денні Бойл, а головні ролі виконали Майкл Фассбендер і Сет Роген.  В інтерв'ю The Wall Street Journal продюсер розповів, що Лорен Пауелл не сподобалася книга Уолтера Айзексон, яка лягла в основу фільму.

«Вона відмовилася обговорювати сценарій і пояснити, що саме її турбує, незважаючи на мої багаторазові прохання», - зазначив продюсер фільму.

Він також передав твердження Пауелл про те, що будь-який фільм, заснований на книзі Айзексона, не може бути точним.

Представник Universal Pictures Донна Ленглі повідомила The Wall Street Journal, що студія готова була показати вдові фільм за умови, що та не буде його публічно обговорювати до прем'єри, але Пауелл відхилила цю пропозицію.

Як зазначає видання, деякі друзі Джобса впевнені, що біографічний фільм з Майклом Фассбендером у головній ролі применшує досягнення засновника Apple і зображує його жорстоким і нелюдським.

Інший співзасновник Apple і близький друг Джобса Стів Возняк у вересні 2015 року схвалив проект фільму. Він пояснив, що в порівнянні з попередньою стрічкою, в якій головну роль зіграв Ештон Кутчер - «Джобс. Імперія спокуси », - картина з Фассбендером вийшла більш достовірною.

Фільм «Стів Джобс» вийде в прокат у листопаді 2015 року. Кіноексперти назвали його одним з головних претендентів на премію «Оскар».