Світ
11 жовтня 2015
У посольстві Туреччини відкриють книгу співчуття
В ній можна буде виказати підтримку постраждалим від терактів в Анкарі.
news-image

12 жовтня з 14.30 у посольстві Туреччини в Україні буде відкрита книга співчуття, в якій українці зможуть висловити слова підтримки турецьким громадянам у зв'язку з трагедію в Анкарі. Посольство знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Арсенальна, 18. Про це повідомив у своєму Facebook Глава Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Рефат Чубаров, передає «Єдність».

"В особі Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Туреччини в Україні пана Йонета Джана ТЕЗЕЛЯ висловив співчуття сім'ям і рідним загиблих і постраждалих в результаті терористичного акту, скоєного 10 жовтня в Анкарі", - повідомив у своєму дописі Чубаров.

Нагадаємо, 10 жовтня біля залізничного вокзалу в столиці Туреччини пролунав потужний вибух, який пізніше було кваліфіковано, як теракт. Епіцентром трагедії стала мирна акція протесту молоді проти військового протистояння між курдами і владою. За даними Міністерства охорони здоров'я Туреччини, в результаті масштабного терористичного акту загинуло 86 осіб і 186 людей отримали поранення. Як стало відомо, 62 людини загинули на місці, а 24 померли згодом у лікарнях турецької столиці.