Події
12 жовтня 2015
На Львівщині зникла німецька "гуманітарка" вартістю понад 350 тис гривень
Припускається, що речами заволоділа директор однієї із львівських асоціацій під приводом відправки «гуманітарки» у зону АТО.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області, до Шевченківського райвідділу міліції звернулася 46-річна мешканка Херсону, яка займається приватним підприємництвом. Вона повідомила, що наприкінці вересня у Львові шахраї заволоділи товаром на суму понад 350 тисяч гривень, передає  «Єдність».  

Зокрема, йдеться про  гуманітарну допомогу, яка прибула з Німеччини. В ній знаходилося 500 рулонів руберойду, більше ніж 60 упаковок прального порошку, 50 мішків із вживаним одягом, кілька велосипедів, пральна машина тощо. Усіма цими речами, як стверджує жителька Херсона, заволоділа директор однієї із львівських асоціацій під приводом відправки «гуманітарки» для потреб населення із зони АТО.  

Наразі правоохоронці перевіряють усі факти, викладені у заяві, та встановлюють, куди поділися речі, надіслані з-за кордону. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.     

Читайте також: В аеропорту "Бориспіль" затримано росіянина, який розшукується Інтерполом за шахрайство