Суспільство
12 жовтня 2015
Саакашвілі починає саджати корупціонерів
Відкрита кримінальна справа проти голови Крижанівської сільради.
news-image

На Одещині влада оголосила війну корупції й перші арешти відбудуться вже незабаром. Про це у своєму Facebook повідомив губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі, передає «Єдність».

"Новий молодий перший Заступник прокурора області Олег Жученко оголосив про пред'явлення підозри голові Крижанівськоі сільської ради та її спільникам", - зробив допис у соцмережі губернатор.

Кримінальна справа стосовно злочинних дій голови Крижанівської сільської ради та її спільників, за словами Саакашвілі, відкрита вже давно, втім лише Сакварелідзе дістав її з архіву й дав хід провадженню. Об'єктом злочину в даному випадку стали бюджетні кошти, виділені на берегоукріплення.

 

Однак, як акцентує губернатор, праця прокуратури на території цієї сільради лише починається. У найближчих планах значаться справи з приватизації земель. І в майбутньому коштовні землі Одещини продаватимуться на неупередженому аукціоні.

"Ми внесли в Одеський пакет законопроектів норму, щоб всі ці коштовні землі продавалися на електронному аукціоні, а виручені кошти йшли на будівництво доріг, дитсадків, соціальну допомогу найбільш незахищеним", - резюмував Саакашвілі.