Політика
12 жовтня 2015
У Миколаєві кандидат від БПП перефарбував лавки "регіоналів" під свою політичну рекламу (фото)
Усі 350 перефарбувати виявися не в змозі, це його й видало.
news-image

В Миколаєві на вулиці Галини Петрової, 3 на лавках з’явилася реклама кандидата в депутати Миколаївської міськради по округу №9 від «БПП «Солідарність» В’ячеслава Бродовського, повідомляє «Єдність» з посиланням на Громадянську мережу ОПОРА.

Бетонні лавки з дерев'яним перекриттям пофарбовані у жовто-синій колір і містять красномовний надпис "В’ячеслав Бродовський". Всього подібних лавок у Миколаєві 350. Деякі з них містять надпис "Партія регіонів". Втім цей збіг не є випадковим. Адже ці лавки у 2010 році під час виборів до Миколаївської міської ради встановлювали "регіонали". Частину з них кандидат від БПП й вирішив перефарбувати, назвавши власним ім'ям.

"Згідно частини 4 статті 60 Закону України «Про місцеві вибори» «забороняється проводити передвиборчу агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора місцевої організації, яка є суб’єктом виборчого процесу, або інших агітаційних матеріалів, за умови, що вартість таких товарів не перевищує 5 відсотків розміру мінімальної заробітної плати) та інших матеріальних цінностей або робіт чи послуг», - нагадує Громадянська мережа ОПОРА.