Суспільство
13 жовтня 2015
"Укренерго" відновило подачу електроенергії в Крим по лінії Джанкой - Мелітополь
Подача електрики припинялася тільки на час ремонту опори ЛЕП.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на прес-службу енергетичної компанії "Укренерго", сьогодні було відновлено подачу електроенергії в Крим по лінії Джанкой - Мелітополь. 

13 жовтня вранці лінія Мелітополь-Джанкой включена в роботу. Це дозволило відновити роботи з реконструкції лінії Каховка-Джанкой, яка відповідно до погодженого графіка, триватиме до 19:00 години 18 жовтня. Після цього енергозабезпечення АР Крим здійснюватися за нормальною схемою живлення", - зазначили в "Укренерго".

Наголошується, що подача електрики по цій лінії була зупинена у зв'язку з необхідністю ремонту опори, яка була пошкоджена невідомими 6 жовтня.

На час ремонту була включена інша лінія Каховка-Джанкой, тому обмеження споживання електроенергії в Криму у зв'язку з виведенням в ремонт високовольтної лінії Мелітополь-Джанкой не було.

Як зазначили в "Укренерго" ремонт лінії ускладнився тим, що місце пошкодження опори було заблоковано учасниками акції блокади Криму.

Нагадаємо, напередодні учасники блокади Криму заявили про відключення подачі електроенергії на півострів по лінії Мелітополь - Джанкой.

Читайте також: Посадовці "Донецького облавтодору" привласнили понад 1,2 мільйона гривень