Україна
15 жовтня 2015
Стало відомо у що одягнуть нових поліцейських (фото)
Кабмін затвердив нові зразки обмундирування української поліції.
news-image

Список одягу та амуніції для правоохоронців виклали аж на 88 сторінках, передає «Єдність».

Перш за все, новим поліцейським передбачено сучасне спорядження — спальні мішки, тактичні рюкзаки, термоізолюючі килимки.

Також правоохоронцям видадуть шапку-вушанку, флісову шапку, зимову трикотажну шапку, чотири види кашкетів, два види кепі, берет, зимову і літню балаклаву.

Про тепло поліцейських дбатимуть зимове пальто, плащ, чотири види курток, зимові і літні комбінезони та костюми з куртки і брюк — звичайний і спеціального призначення.

Гардероб правоохоронців ще поповнять чотири види костюму з сорочкою, костюм з кітелем і брюками, костюм з кітелем і спідницею, два види плаща-накидки, костюм-дощовик, два види маскувального костюму, маскувальний халат, літні брюки.

Також для поліцейських підготують сорочки, спідниці, джемпери, светри, фуфайки, термобілизну, кілька видів галстуків, рукавичок, шкарпетки, жилети, розвантажувальні поясні системи, тактичні рюкзаки, спальний мішок, термоізолюючий килимок. Крім цього їм видаватимуть кілька видів черевиків, чобіт, та форменні ремені.

Документ, у якому міститься повний перелік одягу та амуніції для поліції детально описує кожен елемент одягу та взуття, а також шеврони, погони, рюкзаки та інше.