Суспільство
19 жовтня 2015
На Дніпропетровщині чоловік повідомив про своє викрадення з багажника автомобіля
16 жовтня близько 2:00 ночі в Апостолівський районний відділ міліції зателефонував місцевий житель і повідомив, що його 41-річний знайомий написав йому SMS про своє викрадення.
news-image

Про це повідомили в прес-службі МВС у Дніпропетровській області, передає «Єдність».

Потерпілий написав у повідомленні, що в 2:00 на трасі «П'ятихатки-Зеленодельск» поруч із селом Українка двоє невідомих відібрали його авто, а сам він замкнений у багажнику свого «Chevrolet Aveo».

Як повідомив потерпілий, один із зловмисників ударив його ножем в поперек і разом із спільником викрав транспортний засіб.

Правоохоронці затримали непрацюючого раніше судимого 25-річного хлопця.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правової кваліфікації за частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом.

Один з нападників затриманий за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання співучасника злочину.

Винуватцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

Читайте також: На Дніпропетровщині завідуючий відділенням вимагав гроші за перебування у лікарні з покращеними умовами та проведення операцій без черги