Суспільство
19 жовтня 2015
Передвиборча креативність: у Чернівцях кандидат у депутати від БПП роздавав виборцям вітаміни
У Чернівцях 17 жовтня поблизу кінцевої зупинки маршрутки №26 по вулиці Комарова кандидат у депутати роздавав вітаміни мешканцям виборчого округу № 32 на виборах до міської ради.
news-image

Про це ZIK повідомили в Громадянській мережі «Опора», передає «Єдність».

Акція супроводжувалась роздачею вітамінів та агітаційної продукції за кандидата у депутати до Чернівецької міської ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Віктора Савчука, який балотується у відповідному окрузі.

Надання послуг здійснювалося у машині швидкої медичної допомоги Diomed. Паралельно з ящиків, які стояли біля автомобіля, людям, що проходили медобстеження, видавалися вітаміни «Ундивід».

Кандидат в депутати міської ради Віктор Савчук, який був присутній на агітаційному заході, зазначив, що він має право "роздавати вітаміни кому хоче" і "підкуп за сім гривень" (а саме стільки коштують вітаміни) - не вважається за підкуп.

Організатори заходу відмовились надавати спостерігачу Громадянської мережі «Опора» календарики з агітацією за кандидата, які роздавали іншим людям, аргументуючи свою відмову пропискою спостерігача за межами округу № 32.

Інформація про цю подію передана УМВС в області для реагування.