Події
19 жовтня 2015
Квартира в Маріуполі, яку обстріляли вранці з гранатомета, належить члену Компартії України
Комуністи розглядають подію як акт терору і закликають боротися з фашистами.
news-image

Квартира в Маріуполі, яку вранці обстріляли з гранатомета, належить першому секретарю Приморського районного комітету Комуністичної партії України (КПУ) Олексію Кривунь. Про це в понеділок повідомили в прес-службі КПУ, передає  «Єдність».

Сьогодні, 19 жовтня 2015 року, о 4:00 ранку з ручного переносного гранатомета була обстріляна квартира першого секретаря Приморського районного комітету Компартії України Кривунь Олексія. Граната потрапила у вікно його квартири на 3-му поверсі п'ятиповерхового будинку в Приморському районі, неподалік від Управління МВС України в Донецькій області і попала в шафу, заповнену домашніми речам та посудом. Завдяки щасливому випадку ніхто не постраждав. По гарячих слідах у дворі будинку виявлено два РПГ, - йдеться у повідомленні КПУ.

Міський комітет КПУ заявив рішучий протест з приводу "акту терору".

Ми вважаємо все це наслідком розв'язаної в місті при відвертому потуранні влади вакханалії насильства фашиствуючих елементів, що іменують себе «демократами», з метою зриву майбутніх виборів до органів місцевого самоврядування, - повідомили у КПУ.

Закінчується повідомлення прес-служби КПУ відомими гаслами виключно із знаками оклику.

Комуністів не залякати! Ми звертаємося до всіх маріупольців! Захистимо місто від фашистської нечисті! Наше діло праве! Перемога буде за нами! - підсумовують комуністи.
Читайте також: Вранці у Маріуполі стався теракт, пошкоджено будинок (фото)