Події
20 жовтня 2015
У Краматорську на вибори йде затятий захисник "ДНР" (ВІДЕО)
На виборах до міської ради Краматорська від партії "Опозиційний блок" йде активний сепаратист і колишній бойовик "ДНР" Олександр Єрмольченко, який брав участь у блокуванні військової техніки ЗСУ на підступах до міста в травні 2014 року, а пізніше воював у загонах російських терористів Ігоря Стрєлкова.
news-image

Як повідомляє «Єдність», Єрмольчеко балотується по округу №1, у мікрорайоні Лазурний. У мережі є багато сюжетів російсько-пропагандистських каналів, у яких знявся кандидат у депутати. 

Так, 3 травня минулого року російський "Перший канал" показав сюжет про те, як краматорські сепаратисти, серед яких був і Єрмольченко, блокують українську армію. За цей випадок Єрмольченко було внесено у базу даних ресурсу "Миротворець".

Крім того, житель Краматорська Сергій Сільченко розмістив у Фейсбуці фотознімок, на якому можна побачити людину, схожу на Олександра Єрмольченко, у військовій формі і зі зброєю. Як стверджують мешканці міста, Єрмольченко був активним бойовиком ДНР і воював у загонах Ігоря Стрєлкова, однак після відступу терористів з міста залишився в Краматорську.

Читайте також: У Маріуполі можуть відмінити вибори