Політика
21 жовтня 2015
Терористи "ДНР" планують зірвати вибори в Маріуполі - Аброськін
Начальник ГУМВС України в Донецькій області Вячеслав Аброськін прокоментував роботу міліції в рамках підготовки та проведення місцевих виборів 2015 року.
news-image

Як передає «Єдність» з посиланням на прес-службу ГУ МВС у Донецькій області, міліція ввела в Маріуполі безпрецедентні заходи безпеки.

Міліція Донецької області посилила контрдиверсійну діяльність при підготовці до проведення місцевих виборів. Приймаються безпрецедентні заходи безпеки з метою запобігання дій диверсійно-розвідувальних груп противника, учасників незаконних збройних формувань, профілактики та припинення тяжких злочинів проти мирного населення, - повідомив Аброськін на брифінгу.

В'ячеслав Аброськін зазначив, що сьогодні велика частина співробітників міліції області задіяна для охорони стратегічно важливих об'єктів. По області це близько 190 об'єктів. Посилено контроль на автодорогах регіону.

До нас надходить інформація, що бойовики так званої "ДНР" мають намір дестабілізувати ситуацію в ході передвиборного процесу і безпосередньо в день проведення виборів. Керівництвом АТО, командуванням Збройних сил України, Національної гвардії України та правоохоронних органів проводиться ряд заходів щодо посилення контрдиверсійної діяльності, - зазначив начальник ГУМВС в Донецькій області.

Він також додав, що у Маріуполі проводяться спеціальні заходи з протидії диверсійним групам, які можуть спробувати прорватися в місто або в будь-який інший мирний населений пункт Донецької області. У антидиверсійній заходах задіяно більшість особового складу міліції, у тому числі оперативний батальйон ГУМВС України в Донецькій області, спецпідрозділ МВС "Сокіл", спецгрупа главку обласної міліції по виявленню та затриманню учасників терористичних організацій і незаконних збройних формувань, вибухотехнічна служба.

Аброськін звернувся до мешканців міста з проханням поставитись з розумінням до усіх заходів з безпеки.

Читайте також: У Маріуполі можуть відмінити вибори