Політика
21 жовтня 2015
Семенченко певен, що дії чинної влади - це план Путіна
Нардеп закликає українців не опускати руки.
news-image

Інформацію у ЗМІ та соціальних мережах про те, що бойовики говорять про "злив" "ДНР" Путіним, народний депутат та екс-комбат батальйону "Донбас" Семен Семенченко називає "дешевим спектаклем". Таку точку зору він висловив у своєму Facebook, повідомляє «Єдність».

Семенченко наголошує, що бойовики здатні навіть "Слава Україні" волати, якщо їм накажуть. Втім, за словами нардепа, Новоросія справді позаду, адже на зміну їй прийшла створена тим же таки Путіним Малоросія.

"Вибори на окупованій території, народна міліція, амністія для бойовиків, тотальна корупція в Україні й спільне з вітчизняними грабіжниками "пилення грошей на відновлення Донбасу" - елементи цього плану", - пише Семенченко.

Нардеп закликає українців не опускати руки, а продовжувати боротьбу. Мовляв, історія підтверджує, що винагорода знаходить тих, хто не перестає за неї боротися. Семенченко запрошує громадян 22 жовтня  зібратися о 10-00 під Конституційним судом, щоб "зупинити ще одну спробу скасувати люстрацію". Екс-комбат виголошує "слава" усім, хто відчуває у собі сили продовжувати боротьбу за майбутнє країни.