Події
23 жовтня 2015
П'яний воєнком збив вагітну жінку разом з подругою та втік з місця події
В Івано-Франківську п'яний заступник обласного військового комісара Віктор Голодюк збив двох жінок, одна з яких була вагітна.
news-image

Як повідомляє «Єдність», після ДТП водій спробував сховатися з місця аварії.

За словами очевидців, серед білого дня водій Skoda на шаленій швидкості поїхав на червоне світло світлофора. І врізався в інший автомобіль, який якраз проїжджав перехрестя.

Від удару іномарку відкинуло на тротуар, де вона знесла перила і вдарила декількох пішоходів. Зупинилося авто через кілька десятків метрів.

Він зачепив мою машину. Після чого сів у машину, почав тікати. Я його почав переслідувати. Він поїхав на червоне світло. Я зупинився. Він збив паркан і пішов далі по людям", - розповів очевидець ДТП Олександр Корнійчук.

Злочинця зупинили люди, які говорять, що від нього пахло спиртним. Коли чоловіка затримували, його документи випали з кишені. З'ясувалося, що винуватцем ДТП є заступник обласного військового комісара Віктор Голодюк.

Правоохоронці, які прибули на місце ДТП, доставили його на медичний огляд. Однак проходити його військовий відмовився.

Зараз зі злочинцем спілкуються слідчі. Одна жінка сильно не постраждала, але її знайома, яка чекає на дитину, потрапила до лікарні з черепно-мозковою травмою.

Читайте також: У Маріуполі іномарка збила дитину на пішохідному переході. Хлопчик помер у лікарні