Політика
23 жовтня 2015
Кандидат у мери Києва Мельничук заявив, що у день виборів готуються провокації та вже завозяться "тітушки"
За інформацією Мельничука, провокації готуються на 27, 40, 44, 45, 89 та інших округах столиці.
news-image

У день виборів у Києві готуються провокації з метою зриву результатів голосування. Про це заявив кандидат у мери, народний депутат України, екс-командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук.

Партії УКРОП і СВОБОДА насправді не проходять до Київради, відповідно до більшості незалежних досліджень. Вони набирають 2,9% і 3,4% відповідно. Тому зараз вони показують внутрішньопартійні дослідження зі спеціально завищеними рейтингами для того, щоб в день виборів спробувати виправдати зрив підрахунку голосів, - зазначив кандидат у мери.

Зокрема, за інформацією Сергія Мельничука, ці політсили вже активізували своїх провокаторів і готують силовий сценарій, подібний тому, який реалізовували на 205 окрузі Чернігівській області під час довиборів до Верховної Ради. 

За даними моїх бойових товаришів по АТО, провокації готуються на 27, 40, 44, 45, 89 та інших округах у Києві. Для цього в місто вже звозять "тітушек". Вони будуть блокувати роботу комісій, псувати бюлетені і т .п. Вони постараються реалізувати сценарій 205 округу в Чернігові, - повідомив кандидат у мери Києва.
Читайте також: Партії-аутсайдери на виборах у Києві шляхом публікації завищених рейтингів готуються до зриву підрахунку голосів - експерт