Суспільство
23 жовтня 2015
Православні росіяни просять причислити Путіна до ліку святих
Активісти організації "Національний комітет +60", присвяченій до дня народження президента РФ Володимира Путіна, вимагають прискорити зарахування глави держави до ліку святих.
news-image

Про це "Росбалту" повідомили самі активісти, передає «Єдність».

Вони заявляють, що до них постійно звертаються православні громадяни країни з проханням сприяти канонізації Путіна. Раніше "Національний комітет" вже звертався з цього приводу до патріарха Московського і всієї Русі Кирилу. Тепер активісти відправили йому ще один лист з пропозицією прискорити зарахування Путіна до лику святих.

Вони також наполягають впровадити офіційну молитву про Путіна.

І, нарешті, ввести в процес богослужіння офіційну молитву" Про Путіна "! Останні дані ВЦВГД чітко вказують, що для 90% населення країни президент РФ є опорою і надією в земному житті, а майже 100% православного люду щодня моляться про його здоров'я і бажають бачити його довічним керівником великої Росії! Не секрет, що титанічні сили на благо Батьківщини він отримує від бога, - говорять активісти.

Вони вказують, що "воцерковлений національний лідер героїчно захищає православних на Україні і в Сирії", а також "блискуче повернув вітчизні сакральну Корсунь".

Читайте також: Головне досягнення і гордість для росіян - президент Путін