Події
23 жовтня 2015
Правоохоронці затримали кур'єрів з передвиборчою "тіньовою" готівкою
Зловмисники відкрили вогонь по представникам міліції.
news-image

Співробітники правоохоронних органів затримали у центрі Києва кур'єрів, які перевозили пакет з великою сумою готівки для передвиборчої кампанії. Про це написала на своїй сторінці у Facebook прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, повідомляє «Єдність».

"З переслідуванням та стрільбою у центрі Києва СБУ затримала кур'єрів "конверту", який обслуговував виборчу кампанію однієї з політичних сил", - зазначила речниця.

За інформацією повідомлення, правоохоронці ліквідували у такий спосіб конвертаційний центр з щоденним обігом у 15-20 мільйонів гривень. Конфіскована у злочинців готівка призначалася для передвиборчої кампанії однієї з політичних партій. При затриманні "тіньові" кур'єри відкрили вогонь по співробітниках правоохоронних органів. Один із злочинців намагався втекти з грішми, а інший відкрито стріляв у силовиків. У відповідь вони теж змушені були відкрити вогонь. Даних про постраждалих наразі немає.

Як стало відомо, СБУ проводить обшуки в офісі конвертаційного центру  та необхідні слідчі дії. По закінченню усіх оперативних робіт, громадськості буде повідомлено про результати спецоперації.