Політика
23 жовтня 2015
Опоненти хочуть скомпрометувати БПП у "день тиші"
Проти "Солідарності" планують використати "чорний піар".
news-image

Опоненти планують імітувати нібито зрив "дня тиші" політичною партією БПП "Солідарність". Про це заявив депутат Київради, керівник виборчого штабу БПП у Києві Володимир Прокопів, повідомляє «Єдність» з посиланням на "РБК-Україна"

За словами керівника штабу, 24 жовтня, у суботу, коли в країні законодавчо заборонена будь-яка політична агітація, проти БПП"Солідарність" буде використано "чорний піар", щоб скомпрометувати провладну партію.

"Нам достеменно відомо, що зараз в Києва везуть надруковану в іншому місті передвиборну агітаційну продукції нібито від БПП." Липові "агітки наші опоненти планують поширювати від імені нашої партії в день тиші, тим самим підставляючи БПП, роблячи з нашої партії порушника закону", - заявив Володимир Прокопів.

Депутат Київради також зазначив, що має інформацію щодо цієї ночі, на яку теж великі протизаконні плани. Опоненти збираються розклеїти у столиці листівки з "чорнухою", щоб зашкодити БПП на місцевих виборах. Прокопів закликав конкурентів дотримуватись рамок закону й вести чесну політичну боротьбу.

"Ми хочемо проінформувати громадськість про подібні плани конкурентів, і переконати останніх, що нам відомо про їх провокаційні наміри. Тому ми заявляємо, що не боїмося провокацій, ми ведемо чесну передвиборчу кампанію, і закликаємо до того ж наших опонентів, ми закликаємо гідно завершити агітацію, не здійснювати правопорушень", - резюмував Прокопів.

Керівник штабу БПП також відзначив, що Київ повинен стати взірцем проведення законної агітації та чесних виборів для всієї країни.