Україна
24 жовтня 2015
8-річна українка стала найкрасивішою дівчинкою світу (фото)
Юна вінничанка не просто красуня, а ще й спортсменка та розумниця.
news-image

Восьмирічна школярка з Вінниці Дар'я Журбенко здобула перемогу на міжнародному конкурсі Міні-міс світу-2015, який проходив у Туреччині, повідомляє «Єдність».

На шляху до тріумфу на міжнародному конкурсі дівчинці вдалося підкорити вінницький і київський подіуми, отримавши звання міні-міс Вінниці та міні-міс України. За 8 років дівчинка взяла участь у 12 конкурсах краси й отримала безліч нагород.

"Мама привела її вчитися до мене, хоча на той момент я вже почала заняття з групою дівчат. Однак, здатності Даші переконали мене взяти її в групу. Вона відразу повторила дефіле, яке я їй показала, і вже через місяць посіла третє місце на першому в своєму житті конкурсі краси ", - зазначила наставниця Даші Лілія Поліщук.

Секретом своєї перемоги юна модель вважає посмішку, впевненість і відсутність хвилювання на сцені. Вразити суворе журі україночці вдалося завдяки спортивним навичкам і творчому мисленню. Після виснажливого конкурсу маленька модель відпочиває, про подальші плани поки не думає. За її словами, майбутнє красуня має намір пов'язати зі спортом, а не зі світом моди.

"Хочу стати професійною гімнасткою і виступати на найвищому рівні", - заявила Дар'я.