Політика
25 жовтня 2015
Робота Білоцерківського виборчкому на Київщині під загрозою зриву
Процес паралізовано через саботаж засідань деякими її членами.
news-image

Робота Білоцерківської міської виборчої комісії, що на Київщині, опинилась під загрозою зриву через саботаж засідань деякими її членами. Про це повідомляє прес-служба Комітету виборців України, передає «Єдність».

"Білоцерківська міська виборча комісія не може працювати, оскільки її засідання відкрито ігнорують члени комісії. Така ситуація виникла після того, як 23 жовтня були достроково припинені повноваження заступника голови комісії та одного з її членів і призначені ним заміни ", - сказано в повідомленні КВУ у Фейсбуці.

Відзначається, що на наступний день нові члени комісії мали прийняти присягу, однак з невідомих причин 8 членів міськвиборчкому не з'явилися на засідання. Засідання не відбулося через відсутність кворуму, нові члени не прийняли присягу і не увійшли до складу комісії.

Наступне засідання було призначено на 15:00 суботи, 24 жовтня. На нього не з'явилися 9 членів комісії. Стільки ж не прийшло і на повторне засідання, скликане на 19:30.

У Комітеті виборців підкреслили, що «паралізація роботи Білоцерківської ТВК ставить під загрозу виборчий процес та встановлення результатів виборів у цьому місті».