Політика
25 жовтня 2015
Аброськін повідомив, що вибори на Донеччині проходять стабільно
Бюлетені на більшість дільниць передані вчасно.
news-image

Виборчий ранок на Донеччині розпочався з відкриття 839 виборчих дільниць, втім бюлетені завезли лише на 604 ділянки. Про це у Facebook повідомив начальник ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає «Єдність».

"Так і не були завезені бюлетені в 235 дільничні виборчі комісії, у тому числі Маріуполь - 205. При цьому для проведення голосування з виборів сільських і селищних депутатів, а також місцевих голів напередодні були передані бюлетені й взяті під охорону приміщення в Талаківці (2), Старому Криму (2), Сартані (3) і Гнутове (1)", - повідомив оперативну обстановку Аброськін.

За інформацією, на Донеччині 604 виборчих дільниці, які отримали бюлетені, почали приймати виборців. Більш як 800 співробітників міліції здійснюють охорону громадського порядку на дільниця напівокупованої області. У зв'язку зі скасуванням голосування у Маріуполі та Красноармійську, правоохоронці з дільниць направлені  забезпечувати охорону громадського порядку на прилеглих територіях районів і міст. За словами Аброськіна, на 9 ранку зафіксовано 251 звернення щодо порушення виборчого законодавства в області.

"Ми продовжуємо нести службу в посиленому варіанті по всій території Донецької області", - заспокоїв виборців В'ячеслав Аброськін.