Політика
25 жовтня 2015
Вибори у Сватово на Луганщині ймовірно зірвані
Голосування триває, але результати можуть визнати недійсними.
news-image

25 жовтня Сватівська міська виборча комісія Луганської області на своєму засіданні визнала вибори до однойменної міської ради недійсними. Про це йдеться у повідомленні ГМ "ОПОРА", передає «Єдність».

"25 червня о 15:00 Сватівська міська виборча комісія на своєму засіданні 25 жовтня визнала вибори до Сватівської міської ради недійсними та встановила, що помилки при друку бюлетенів були зроблені з вини членів місцевої виборчої комісії", - йдеться у повідомленні.

 Втім на дільницях поки триває голосування, людям видають бюлетені й волевиявлення наразі не зірване. Але його результати можуть бути анульовані.

Станом на 14:00 прес-служба Комітету виборців України повідомляла, що Сватівська міська виборча комісія припустилась помилки під час затвердження тексту бюлетенів.

"Комісія у разі, якщо партія не висувала в окрузі кандидата, не включала цю партію у бюлетень по відповідному окрузі. Відповідно виборці в таких округах не зможуть проголосувати за місцеві організації партій і останні не дорахуються голосів", - повідомили у прес-службі.

За інформацією, місцеві організації мають право оскаржити результати голосування, оскільки було порушено виборче законодавство країни.